tiistai 21. tammikuuta 2014

Universal Orlando

Vaihdettiin Disneyn sokeroidut satuhahmot suosiolla Universalin oikeisiin sankareihin! Käydään moikkaamassa mikki hiirtä sitten seuraavalla reissulla...
Universal Orlando on paljon pienempi puisto kuin Disneyn vastaavat, mutta ehkä enemmän toimintapainotteisempi. Tai mistä minä tiedän kun en ole Disneyn puistoissa käynyt mutta jokatapauksessa mentiin nyt tuonne =)
2 päivän passi Universalin molempiin puistoihin (Island of Adventure & Universal Studios Florida) 322$ kahdelta.
Puistoista löytyy vaikka minkänäköistä kieputinta ja näytöstä. Periaate oli monessa laitteessa sama. Porukka istuu jossain kärryssä joka heiluu, keinuu ja pyörii samalla kun naaman eteen tykitetään todella isoa näyttöä tarjoten todellisen tuntuista actionia, tietenkin 3 Deenä! Yritin vähän katsella ympärilleni että miten nuo on saatu tekniikaltaan toteutettua mutta jäi arvoitukseksi. Todella vaikuttavaa viihdettä ja ei taida linnanmäeltä löytyä mitään vastaavaa =)
Vuoristoradat oli ihan vuoristoratoja, amerikan malliin tietysti ja näistä ne parhaat kyyditkin irtosi!
Ensimmäisenä päivänä viihdyttiin puistossa 7 tuntia ja lopussa alkoi jo päässä pyörimään kaikkien ihme vehkeiden pyöritykset ja tärinät.
Aurinko paistoi makiasti koko päivän ja oli ensimmäinen t-paita keli tälle reissulle.Harry Potterin puisto ja laitteet tekivät vaikutuksen 

Jurassic Park


Captain America

Hämis on kuitenkin se kaikkein kovin äijä!


Toisena päivänä viihdyimme reilu 5 tuntia mukavassa auringon paahteessa. Kumpanakaan päivänä ei jonotettu mihinkään laitteeseen yli 30 minuuttia. Pahimpina aikoina jonotusajat voivat olla 180min.
Jokaiselle laitteelle on oma teemansa, esim: Hulk, Spiderman tai vaikka Shrek. Kaikki puiston työntekijät ovat pukeutuneet teeman mukaisesti ja jonotusalueellakin riitti ihmeteltävää teeman hengessä. Sankarimusiikki soi joka paikassa.
Melkein kaikki kovat laitteet kiertäneenä lähdettiin hymyissä suin eteenpäin kohti Daytona Beachia. Matkalla oli taas poliiseja passissa ja muutama tilanne päällä.

Kolmen auton pikku kolari aiheutti taas ruuhkaa


5 min jälkeen oli musta mese pyörähtäny pihalle
Nissan Cube. Näitä näkyy jopa enemmän kuin lava-fordeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti