torstai 16. tammikuuta 2014

Teleportaatiota odotellessa


Se tunne kun astut lentokoneeseen, annat keteellisen mulkauksen ykkösluokkaan jossa shampanjan siemailu on jo täydessä vauhdissa, jatkat matkaa koneen perälle, käytävä kapenee penkkien mukavuusasteen huonontuessa. Viimein saavut riville 60 kaiken muun rupusakin sekaan. 
Niinpä vain se viskitarjoilu pelaa myös rahvaiden luokassa ja matka melkein toiselle puolen palloa meni taas hyvissä merkeissä =)

Amerikan päässä taas pari tuntia jonottamista maahantulotarkastuksen merkeissä. 
20 tuntia meni aikaa kotoa lähdöstä vuokra-auton avainten saamiseen…

Auto vuokrattiin "autoeurope.fi" -kautta ja varsinainen vuokraamo oli Alamo. Sama pulju kuin viime reissulla. Saimme valita menopelin kolmen kovan joukosta: Nissan Maxima, Ford Taurus tai Chervolet Impala. Chervoletilla on jo kruisailtu yksi reissu, Nissan ei ole tarpeeksi amerikkalainen, joten kärryksi valikoitui Ford Taurus jonka olen jo uudelleen nimennyt Taunukseksi!

Oli jo pimeää kun päästiin ajamaan. Tööttiä tuli enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla yhteensä. 

Päästiin kuitenkin perille Homesteadiin, n. 40km Miamista etelään Super 8 motelliin. Motelli kustansi 55€/ 2vrk. Tähän käytettiin "supersaver.fi" ostettujen lentojen bonuksia. 
Oikein mukava perus motelli jossa auton saa parkkiin oven eteen. Joku nirppanokka vois valittaa vaikka kylpyhuoneen pienistä homeläiskistä mutta meidän arvosteluasteikolla tämä on tuttua ja turvallista keskitasoa! 
Naapurin tummalla sedällä oli bileet jossa ilmeisesti koko kylän eliitti mölysi aamun tunneille =)

Auto suoraan oven eteen. 

Kaunis ajatus oli käydä Key Westistä päivän mittaisella veneretkellä Dry Tortugas luonnonpuistoon jossa snorklaaminen on kova juttu. Snorkkelihommat kävi turhankin kovaksi, ei kai tuolla hullukaan meressä polski jos lämpöä on vaivaiset 15 astetta (on se silti 30 enemmän mitä kotona =) 
Peruttiin siis koko veneretki ja kävimme Key Westissä vain kääntymässä lounaalla.
Poikkeuksellisen kylmähän täällä nyt on. Vai pitäsikö sanoa vähemmän lämmintä mitä yleensä. Eipähän tarvi töissä käydä!

Komeita taloja kylältä löytyi 

Ja isoja rapuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti