sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Shoppailua ja manaattihauskaa

Edellisen illan ruokahäväistyksen järkytyksestä toipuneena nautimme aamupalan Westfield Countryside ostoskeskuksen subwayssa. Patonki puoliksi hintaan 7$.
5 tuntia meni kankaita hypistellessä. Kenkiä, farkkuja & paitoja.
Turhaa hommaa kyllä ostella nyt mitään kun ei meistä kumpikaan tule 2 viikon päästä mahtumaan mihinkään vaatteeseen. Sen verran kovalla lihotuskuurilla täällä ollaan hampurilaisten ja muiden herkkujen vainoamana =)

Koko päivähän siinä meni shopatessa joten suuntasimme vain suoraan seuraavaan lepokotiin Quality Inn, Citrus hills 92€. Hinta oli melko suolainen johtuen vähäisestä tarjonnasta ja manaatti-katselun sesonkiaika alkaa olemaan huipussaan.

Suraavana aamuna mekin pääsimme ihastelemaan näitä pötkylöitä vähän lähempää. Kapteeni Broedrick ajeluttaa turisteja omalla pienellä paatillaan Crystal river:n parhaille manaattimestoille.
Manaatti on siis tuollainen merilehmän suloinen sukulainen joka viihtyy matalissa ja lämpöisissä vesissä. Nyt onkin tiukat ajat näille kavereille kun lämpötilat pyöri viime yönäkin siinä nollan tuntumassa!


Ehdottomasti tämän reissun parasta antia tähän mennessä. Manaattiuinti kustansi 165$ + parin kympin tipit päälle. Kuten kuvista näkyy siellä oli muitakin polskimassa. Pötkäleitä riitti kuitenkin kaikille ihmeteltäväksi =)
Suvi poseeraaQuality Inn Kissimmee, 2vrk 117€

Taunuksen konttiin mahtuu päikkäreille
Liikenteessä on havaittavissa moninkertainen määrä poliiseja tarkastelemassa menoa. Melko hanakasti tuntuvat sakoittavan paikallisia, mutta me ollaan saatu ajella ihan rauhassa kun malttaa pitää nopeudet korkeintaan 5mailia yli rajoitusten. 
Ajeltiin vielä illan päätteeksi Orlandon kupeeseen ajatuksena tarkastaa huomenna paikallinen mikkihiiri tarjonta.
Mitään hellepäiviä ei täällä ole tullut vielä vastaan. Lämpötila pyörii siinä 15-20 asteen tuntumassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti