lauantai 1. helmikuuta 2014

70000 Tons of Metal!

No moro!

Viimeiset päivät vietetään karibian auringon alla risteilyn merkeissä! Eikä ihan mikä tahansa mummo-risteily vaan tiukkaa hevimetallimusiikkia yötäpäivää!
Kumpikaan meistä ei ole varsinaisen synkän musiikin ystävä, mutta mentiinpähän nyt kattelemaan mikä meininki ja hauskaa oli! Tämän metalliväen ulkonäkö ei anna oikeata mielikuvaa porukan asenteesta. Oikein leppoisaa jengiä =)
Perinteinen radio rokki-kruisailu jää nyt kakkoseksi!

Ensimmäinen ilta meni maisemia ihaillessa ja varovaisesti tutustuessa laivan tarjontaan, ruoka, juoma ja musiikkipuolella.Toisena iltana ei liiemmälti muistikuvia olekkaan... =)
Kameraan tarttui kuitenkin jotain
Meno kovenee iltaa kohden ja ihmisiä alkaa lentelemään lavan eteen


Kolmantena päiivänä päästiin maihin Meksikoon ihmettelemään Maya-inkkareiden muinaisia veistoksia.

Costa Maya Meksico
Illalla taas meno jatkui keinuvalla Majestity Of The Seas paatilla. Itsellä meinasi aamuisin olla hiukan huono olo laivan keinumisesta johtuen. Homma kuitenkin tasoittui iltaa kohden, muutaman maukkaan drinksun jälkeen =)
Drinkit oli melko hinnakkaita n. 8-15$ mutta niissä oli potkua. Bisset oli n.5$ kipale. Kaikki ostokset maksettiin hyttikortilla. Tässä on se hyvä puoli ettei tarvi kannella käteistä mukana. Huono puoli on se ettei pysy yhtään kärryillä kuinka paljon sitä olutta on kitusiinsa kaatanut. Ruokahan kuului matkan hintaan. Meiltä kahdelta korttimaksu oli yhteensä 800$.

Neljäskin päivä meni samoissa merkeissä. Tosin paljon rauhallisemmin kun aamu kahdeksalta laiva oli perillä Miamissa ja kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kiitoksia Kimmolle & Jussille laadukkaasta risteilyseurasta!


Lento kotiin lähti vasta ilta kahdeksalta joten otettiin päiväksi hotelli lentokentältä. Suolainen hinta 110$ mutta oli mukavempi makoilla 8 tuntia sängyllä kuin hengata jossain nurkassa.

Aikamoinen reissu oli taas ja aina sitä vain oppii uutta ja sivistää itseään!

Rahaa paloi ihan törkeästi. En edes uskalla laskea paljon.
Okei, yhteensä 7200€ noin.

Lennot 1100€
Risteily 2200€ + 600€ laivalla käytettyä rahaa
Auto + lisäkuljettaja 386€
Majoitukset 13vrk 900€

Bensaa paloi 140€ / 2200 km.
Ruoka, juoma, shoppailut ym. aktiviteetit 1900€

Aikas paljon rahaa vajaa kolmen viikon reissuun, mutta täytyy muistaa että tuona aikana ei mene suomessa rahaa muuhun kuin vuokraan.
Tulihan sieltä tuliaisinakin taas matkalaukullinen roinaa, enimmäkseen vaatteitta.

Kokemuksia ei voi myöskään kovin luotettavasti rahalla mitata, esim raketin laukaisu kiertoradalle tai manaattien kanssa "kelluminen" =)
Joutuu tuonne karibiallekkin varmaan uusiksi lähtemään =)


2 kommenttia:

  1. Moikka! Siis menikö tuo summa yheltä vai kahelta tyypiltä? Kuhan haaveilen jos tuonne joskus lähtis mieheni kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi kahdelta hengeltä ja siihenkään ei tarvinnut yhtään säästellä. Reilun viikon päästä lähtee taas laiva ja hinnat vähän nousseet n. 3000€ kahdelta =)

    VastaaPoista